En aquests moments el nostre esforç està dirigit cap als mes petits de la família, per aquesta raó estem centrats en les nostres demostracions de cistelleria amb els tallers per a nens en les fires d'oficis i/o artesania que periòdicament oferim a les ciutats i pobles de Catalunya.

A més del servei abans citat, tenim una tenda itinerant que viatja juntament amb el taller, en el qual venem tot els productes que surten del meu taller, ja poden ser sonalls, cistelles, didals de col·lecció, pendents, braçalets, anells, collarets, cistelles de pa, cistelles de miniatures, cistelles de flors .......... i canastres mitjanes i grans que no poden faltar en una tenda de cistelleria.

Acceptant els suggeriments dels nostres clients i amics, hem posat una tenda permanent a la Xarxa, a la vostra sencera disposició les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any. L'adreça és: www.la_tienda_de_cesteria.com (aquesta opció está en suspens actualment i no aquesta operativa)

Un altre dels serveis que ofereixo, són els tallers participatius i/o demostratius en biblioteques, col·legis i salons d'infància i grups d'adults que ho sol·licitin.

Gràcies pel seu interès.

CistelleriaPasaPas.com

08080 Barcelona

España

 

 


contador de visitas para blogger